Един човек е бил убит, а около 20 са били

...
Един човек е бил убит, а около 20 са били
Коментари Харесай

Един убит и около 20 ранени при две стрелби в САЩ в нощта на Хелоуин

Един човек е бил погубен, а към 20 са били ранени в нощта на Хелоуин в две обособени набези с огнестрелно оръжие в Съединени американски щати - в Чикаго и Канзас сити, заяви полицията, представена от Ройтерс.
Още по темата
Между пет и седем души са били простреляни, а един е бил погубен при пукотевица в къща в Канзас сити, където нощес сред 70 и 100 младежи се събрали на празненство, заяви началникът на полицията в града Карл Оукман. Няколко непознати на притежателите на къщата лица почнали да стрелят, откакто били помолени да изоставен, добави той.

Четиринадесет души, измежду които две деца и младеж, са били ранени при пукотевица от автомобил в Чикаго, заяви полицията в града. Седем от ранените, в това число тримата малолетни, са в тежко или сериозно положение. Двамата нападатели, пътуващи в мрачен джип, стреляли по група, която стояла на кръстовище, заяви полицията. Тринадесет души били простреляни, а един е бил ударен от автомобил, прецизираха управляващите в Чикаго.

Полицията не е открила самоличността на причинителите и не разполага с детайлности за претекстовете, заяви по време на брифинг старшият офицер от полицията в Чикаго Дейвид Браун.

Тези два случая са поредна демонстрация на кърваво принуждение след стрелбите в учебни заведения в Съединени американски щати, при които единствено през тази година починаха и пострадаха десетки хора. Това способства за дългогодишните диспути в Съединени американски щати за контрола върху оръжията. Една от най-големите нещастия беше стрелбата в учебното заведение в Ювалди, щата Тексас, когато въоръжен мъж умъртви 19 деца и двама възрастни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР