Edging, от английски - "по ръба", представлява сексуална практика (солова

...
Edging, от английски - "по ръба", представлява сексуална практика (солова
Коментари Харесай

Какво е еджинг или как да се насладим на ръба на оргазма

Edging, от британски - "по ръба ", съставлява полова процедура (солова или с партньор), в която човек доближава до ръба на приемане на оргазъм и малко преди кулминационната точка, стопира стимулацията. Някои хора настояват, че след няколко такива следени прекъсвания, оргазмите са неведнъж по-силни и приемливи.

"Еджинг "-ът е известна процедура и в BDSM средите, където господарят се заема с нелеката задача да управлява оргазма на своя зависещ, да му дава позволение по кое време да свърши и да го санкционира като го лиши от безусловно освобождение. Тази игра на надзор несъмнено може да се окаже прекомерно интензивна за някои хора, само че за мнозина това е съвършен метод да си поиграят с опциите на своето тяло.

Когато се упражнява от мъже, контролът на оргазма разрешава на практикуващия да се любува на нескончаем полов акт без да се постанова да чака да отмине рефрактерния интервал (нечувствителност на някои кафези, тъкани или органи към входящите възбудни импулси за избран интервал от време, постоянно срещана след оргазъм).

A когато след няколко спирания се разреши оргазъм, физическите чувства могат да бъдат доста по-интензивни и по-приятни, в сравнение с в случай че оргазмът е бил претърпян по нормалния метод. За да изпитате тази техника, може да се употребява всеки способ на полово стимулиране.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР