Ед Шийрън пя и свири на китара на свидетелската скамейка,

...
Ед Шийрън пя и свири на китара на свидетелската скамейка,
Коментари Харесай

За да се защити, той пя и свири пред съда

Ед Шийрън пя и свири на китара на свидетелската пейка, давайки на правосъдните заседатели къс безвъзмезден концерт по време на процеса против него в Ню Йорк за нарушение на авторски права.

Шийрън изсвири главната градация от четири акомпанимента на песента си, спечелила премия " Грами ", " Thinking Out Loud ", отричайки, че е копие на соул класиката на Марвин Гей от 1973 година " Let`s Get It On ", написа " Ню Йорк таймс ".

Английският музикант също изпя това, което сподели, че е истинският текст на песента му, " I`m singing out now ", заяви ABC News.

Делото против Шийрън беше заведено от наследници на съавтора на Гей - Ед Таунсенд. Наследниците търсят дял от облагата от песента на Шийрън. 

Той сподели, че написа множеството от песните си за един ден и означи, че е съавтор на " Thinking Out Loud " с певицата и създател на песни Ейми Уадж, която му е постоянна креативна партньорка. Двамата са написали " Thinking Out Loud " в дома на Шийрън през февруари 2014 година, сподели той. 

Съдебните заседатели би трябвало да решат дали песента на Шийрън и класиката на Гей си наподобяват всъщност и дали общите им детайли са предпазени от закона за авторското право, написа БГНЕС. Музиколог, служител като очевидец на наследниците на Таунсенд, свидетелства, че песните на Шийрън и Гей употребяват съвсем идентична градация от четири акомпанимента, което кара Шийрън да посегне към китарата си.

Делото се възобновява в понеделник, когато се чака Шийрън да даде спомагателни показания - със или без китара, съобщи Bulgaria ON AIR.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР