Ед Шийрън е пословичен с това, че държи личния си

...
Ед Шийрън е пословичен с това, че държи личния си
Коментари Харесай

Най-романтичният певец се ожени: честито на Ед Шийрън!

Ед Шийрън е легендарен с това, че държи персоналния си живот отвън светлините на прожекторите, а в този момент се оказва, че изпълнителят е съумял да скрие едно от най-важните събития – своята женитба!

Британският реализатор даде редица изявленията във връзка излизането на документалния филм “Songwriter “, в който Шийрън е основен воин. Журналистите не пропуснаха да попитат за информация към идната му женитба, а на въпроса от пратеника на “Access Hollywood” Ед Шийрън непретенциозно сви плещи и уточни към халката на лявата си ръка .
 Oбещание за същинско наслаждение – Joy by Dior Edna предлага Oбещание за същинско наслаждение – Joy by Dior
Изчервен, артистът одобри поздравленията на репортера, а на въпроса по какъв начин е съумял да се ожени скрито, Шийрън отговори: „ По принцип не правя нищо, което да става обществено притежание. “

Певецът и половинката му Чери Сийборн се сгодиха в края на 2017 година, а през януари тази година Ед Шийрън удостовери новината със фотография в Instagram с думите: „ Спечелих си избраница тъкмо преди началото на новата година. Двамата сме доста щастливи и влюбени, а котките ни също са удовлетворени. “

Двойката се познава от ученическите си години, когато посещава гимназията Thomas Mills в Съфолк. Смята се, че двамата са обвързани от 2015 година, само че не се демонстрират в общественото пространство постоянно дружно.

Got myself a fiancé just before new year. We are very happy and in love, and our cats are chuffed as well xx

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on Jan 20, 2018 at 5:49am PST

Ед Шийрън и преди е казвал, че с годеницата си към този момент носят пръстени, с цел да не може никой да разбере по кое време публично са станали брачен партньор и брачна половинка. Дали казусът не е подобен и артистът желае да държи медиите в илюзия, с цел да спрат с въпросите? Все в миналото ще разберем. А към този момент ще се задоволим с намека, че към този момент е публично женен - вижте сами във видеото по-долу!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР