ебето Никол, което бе жестоко пребито от акушерката Емилия Ковачева,

...
ебето Никол, което бе жестоко пребито от акушерката Емилия Ковачева,
Коментари Харесай

Бебето бито от акушерка получи тежко заболяване

ебето Никол, което бе грубо пребито от акушерката Емилия Ковачева, е с доста тежка диагноза. То е получило припадък и към този момент е диагностицирано с епилепсия. Това разкри юрист Мария Даскалова, която пази родителите на детето.

" След като детето е било бито и удряно, лекарите са предизвестили родителите, че може да се чака сходно заболяване. Самата диагноза е доста стряскаща. Те се притесняваха доста. За страдание епилепсията се прояви по-рано, в сравнение с чакаха. Внесли сме в съда всички документи и епикризи от болестта на детето. Разбира се, че не сме удовлетворени от развиването на делото против Емилия Ковачева и ще апелираме ", разяснява юрист Даскалова.

На 15 септември съдът постанови 18 години затвор за акушерката, пребила бебенцето Никол едвам на 4 дни. Това бе присъдата на Софийският градски съд. Емилия Ковачева беше упрекната в опит за ликвидиране на новородената Никол. В претекстовете на съда се споделя, че на камерите в болничното заведение ясно се вижда по какъв начин точно Емилия Ковачева нанася удари на новороденото. Удари, нанесени, съгласно съда, с особена свирепост.

Родителите на дребната Никол споделиха, че ще апелират присъдата, тъй като съгласно тях доживотният затвор е единственото заслужено наказване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР