е термин, който се използва, за да бъдат описани

...
 е термин, който се използва, за да бъдат описани
Коментари Харесай

"Nеpo babies"? Кои известни личности са такива

" " е термин, който се употребява, с цел да бъдат разказани деца на известни персони, които имат преимущество в живота, поради връзките на техните родители. Тези връзки могат да бъдат в региона на киното, музиката, модата или други типове изкуства. Такива деца имат по-голям късмет да съумеят в промишлеността, с помощта на употребените от техните родители контакти и връзки.

Концепцията на " nepotism " - предпочитане на родственици или близки хора в дадена професионална среда - не е незнайна в промишлеността на заниманията. Някои известни персони в действителност са съумели с помощта на техните родители или близки хора.

Едно от най-известните имена, които се свързват с " Nepo babies ", е Джордж Клуни. Той е внук на известния американски ефирен водещ и комик Ник Клуни и брат на известния американски артист и режисьор Джеймс Клуни. Джордж Клуни е съумял да се утвърди в промишлеността и да завоюва голям брой награди за своята актьорска работа, в това число две награди " Оскар ".

Друг образец за " nepo baby " е Лили-Роуз Деп, дъщерята на известния френски артист и режисьор Джони Деп. Тя е наследила гения на татко си и се е утвърдила като актриса, участвайки в голям брой филми, в това число " Меланхолия " и " Дюнкерк ".

Други известни " nepo babies " са Ема Робъртс, дъщерята на артиста Ерик Робъртс и племенницата на Джулия Робъртс, Лили Колинс, дъщерята на известния музикант Фил Колинс, и Дакота Джонсън. Известни персони, които са считани за " nеpo babies " също са Хейли Бийбър, кланът Дженър и Кардашиян.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР