e първата в България ускорена тренировъчна програма по продажби и

...
e първата в България ускорена тренировъчна програма по продажби и
Коментари Харесай

7-седмичен курс с топ лектори открива нови хоризонти у нас

e първата в България ускорена подготвителна стратегия по продажби и следпродажбено обслужване, която ще се организира онлайн от 29 март до 10 май 2022 година В рамките на 7 седмици курсистите ще придобият умения, основни за основаването на продажбен развой, осъществяване на договаряния, привличане на нови клиенти, подписване на сполучливи покупко-продажби и увеличение на облагите.



„ Съвместно с някои от най-големите компании в страната подготвихме синтезирана практическа стратегия в помощ на хората, искащи да стартират работа в областта на продажбите, да се преквалифицират или да разширят активността си. Лекторите, с които работим са потвърдени специалисти, мениджъри, притежатели и шефове на компании (повече информация за тях и събитието: ). Вярваме, че това ще помогне на доста хора да намерят своето предопределение, както и на доста представители на бизнеса да намерят качествени фрагменти и да се развиват все по-успешно “, споделя Бойко Проданов, шеф и съучастник в ActionCOACH Bulgaria.



7 стъпки към бъдещето със 7 топ лектори, грантират уредниците. Всички участници ще могат да се възползват от извънредно богата на наличие, тематики и полемики стратегия, с доста добавена стойност и споделена експертиза на най-високо равнище. При положително показване курсистите ще получат опция за работа в фирмите сътрудници, както и рекомендации от приети специалисти, които да употребяват за кариерната си реализация в други компании.

SalesFactor е насочен към търговци, които желаят да покачат своята подготовка и доходи; експерти от други сфери, които желаят да се преквалифицират; начинаещи търговци без опит, които желаят да придобият на практика умения и да се осъществят в областта на продажбите; компании, които желаят да покачат квалификацията на чиновниците си по продажби.

Видео поканата към първата демо среща, провела се на 5 март:

Днес+ е медиен сътрудник на събитието
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР