е не друго, а общодостъпна публична информация от търговския

...
 е не друго, а общодостъпна публична информация от търговския
Коментари Харесай

Братя Бобокови с отговор на твърденията, свързани с Pandora Papers

" е не друго, а общодостъпна обществена информация от комерсиалния указател на Малта, от която е видно следното: кои са крайните притежатели, записания капитал и името на лицето, натоварено с отговорността да съставлява сдружението A&P GLOBAL MANAGEMENT LIMITED. Казано с други думи, същата информация по размер и еднаквост ще получите и при информация в масивите на българския търговски указател. " - изясняват братя Бобокови.

" Нека да поясним, Република Малта не е офшорна зона, а е член на Европейския съюз и ползва унифицирано европейско законодателство, използвано и на територията на Република България, като пълновръстен член на Европейски Съюз. Въпросното сдружение е финансово сдружение за ръководство на дялове – т.е. там няма кеш, банкови сметки или каквито и да е парични потоци. Посочените дялове са съответно декларирани в данъчните ни заявления пред Национална агенция за приходите. Държим да отбележим, че обект на следствие в „ Pandora Papers “ са лица, заемащи обществени държавни длъжности, които са се обогатили нелегално или са избегнали данъчно облагане. " - се споделя още в позицията.

Фрог напомня, че имената на и изплуваха от огромното интернационално журналистическо следствие за офшорните секрети на хора, разполагащи с власт.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР