е най-новата услуга на Теленор, която предоставя на бизнеса модерно

...
е най-новата услуга на Теленор, която предоставя на бизнеса модерно
Коментари Харесай

Смарт Мониторинг от Теленор позволява на бизнеса да управлява разходите си за ток, вода, отопление и газ

е най-новата услуга на Теленор, която дава на бизнеса съвременно решение за отдалечено отчитане на потреблението на електричество, вода, топлоенергия или газ. Услугата също по този начин разрешава и следене на потреблението и приемането на вести при извънредно ползване.
Посредством новата услуга потребителите могат да получават данни за потреблението си, с което да усъвършенстват разноските си. Също по този начин Смарт Мониторинг разрешава лесното разкриване на течове във водоснабдителната система, нетипично ползване и следене на високо или ниско налягане в топлоснабдителната система. Благодарение на непрекъснатия достъп до настоящи данни, клиентите могат да схванат когато има повреди в системите им. Така фирмите имат опцията да предотвратяват финансови загуби и да улеснят и ускорят процесите по отчитане на измервателните уреди.

Инсталацията на Смарт Мониторинг е бърза и лесна, като към един или няколко съществуващи електромери, водомери, топломери или разходомери за газ се прикача устройство за отчитане на данни. То работи с GSM мрежа, през която изпраща данните от измервателните устройства до специфична платформа. Тя дава на клиентите доклади, с които елементарно могат да се открият спецификите на потреблението и да се изготвят разбори. Клиентите могат да получават аларми за нетипична консумация, както и такива при отваряне на табло с измервателен апарат. Устройството има батерия с живот сред 5 и 10 години, като разрешава и дистанционно управление на електрозахранването.
Услугата Смарт Мониторинг от Теленор се предлага с двугодишни абонаментни проекти, които включват потреблението на мобилни данни, належащо за нейната работа, както и цената на устройството. Повече информация за услугата е налична на уеб страницата на Telenor.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР