е дългоочаквана и вълнуваща за малки и големи. Това е

...
е дългоочаквана и вълнуваща за малки и големи. Това е
Коментари Харесай

Незабравима почивка близо до Пловдив

е дълго чакана и вълнуваща за дребни и огромни. Това е времето, в което се освобождавате от сивото еднообразие и посвещавате дните си на най-важното, а точно хората, които обичате. Много хора търсят рекомендации за хотел до Пловдив, тъй като желаят да съчетаят фамилната си отмора с разходка в града под тепетата или със среща с другари, живеещи там.

Ако и вашият случай е подобен, може да заложите на Парк и СПА Хотел Марково, извънредно желано място и от двойки с деца. Хотелът е до Пловдив, единствено на 2 км от града, сврян в полите на Родопа планина. Той с лекост трансформира фантазиите за незабравима фамилна отмора в действителност! При нас ще откриете благоприятни условия за развлечения за деца и възрастни. Можете да се насладите на мира и комфорт, до момента в който дребните членове от фамилията ви са изключително заети с завършения.

Рай за децата по време на фамилна отмора

Парк и СПА Хотел Марково е един от най-любимите хотели до Пловдив за всички малчугани. Истински парадайс за децата! При нас те могат да се забавляват на воля и да се впускат в безчет забавни игри. На територията на хотела се издига едно цяло детско царство. Доброто въодушевление е неизчерпаемо, а въображението непрестанно се предизвика с нови изненади.

Парк „ Въжеландия “, нашият мини зоокът, безплатната ни детска анимация и петте басейна са напълно на тяхно разположение, което прави престоя им запаметяващ се. Забавлението е обезпечено, а усмивките сигурно ще греят на лицата им по време на вашата фамилна отмора.



Удобства за възрастни по време на фамилна отмора

Парк и СПА Хотел Марково е един от желаните хотели до Пловдив и от възрастните. При нас те могат да усетят същинския усет на спокойствието и хубостта на природата. Заобиколен от Родопа планина, той предлага на своите посетители неописуеми гледки и 10 000 кв. м. тревни площи, които са съвършеното място за разходка.

В Парк и СПА Хотел Марково можете да се насладите на една пълноценна отмора. Нашият спа център предлага доста благоприятни условия за релакс и успокоение. Можете да се отпуснете във финландската ни или билкова сауна, където ще усетите успокояващия мирис на доста лековити растения. Насладете се на професионалното отношение на общителния ни личен състав и се почувствайте специфични.



Перфектна локация до град Пловдив

Като хотел до Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково ви разрешава да съчетаете незабравимата фамилна отмора с вълнуваща разходка из Европейската столица на културата за 2019 година Пловдив е град, който крие доста хубост, история и невероятни гледки.

Заедно със фамилията можете да се насладите на една къса разходка из града и да посетите остарялата му част, където ще се любувате на неописуема хубост. Споделете тези специфични мигове с малчуганите си, които сигурно ще останат удовлетворени.

Незабравимата фамилна отмора би трябвало да включва доста занимания и релакс. В Парк и СПА Хотел Марково всичко това е допустимо. Подарете си успокоение, до момента в който децата ви се впускат в следващото премеждие. Ще бъдете удовлетворени от избора си, в случай че търсите хотел до Пловдив, който е подобаващ за посещаване с деца и който непрестанно се стреми да усъвършенства услугите си.
При нас фамилната отмора е такава, каквато би трябвало да бъде. Тя е незабравима, дълго чакана и носи благополучие за всеки член на фамилията!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР