Дясната ръка на Алексей Петров Антон Петров, известен с прякора

...
Дясната ръка на Алексей Петров Антон Петров, известен с прякора
Коментари Харесай

Lupa.bg припомня: Дясната ръка на Алексей Петров умря при мистериозни обстоятелства!

Дясната ръка на Алексей Петров Антон Петров, прочут с прякора Хамстера почина при злополука в Рила планина при мистериозни условия. До ден сегашен проверяващите органи не са дали информация какво тъкмо се е случило и по какъв начин се е стигнало до нещастието, Хамстера беше обвиняем дружно с Трактора по мегаделото " Октопод ". 

Той и още трима негови другари карали по остарял и извънредно стръмен път, в региона на Илийна река над село Пастра.

Инцидентът е станал в късния следобяд, поради неналичието на покритие на мобилната мрежа обаче спътниците на Петров съумяват часове по-късно да потърсят помощ. 

На планинските спасители им лишава още един час, с цел да открият потърпевшите, поради комплицирания и стръмен терен. Наклонът, където се е обърнал автомобилът, е към 70 градуса.

В акцията са взели участие два екипа спасители с високопроходима техника. Огледът на региона е траял цяла нощ. Случаят е предаден на прокуратурата в Кюстендил.

Антон Петров е карал джипа. Пътят, по който се е движел, обаче, е бил подкопан и автомобилът е пропаднал в 100-метрова бездна. Падайки надолу се е удрял в дървета и скали. Спътниците на Петров са изхвърчали от колата и по тази причина са останали живи.

Познати на Хамстера настояват, че той е бил доста умел водач и изключват по безапелационен метод опцията да е направил неточност. 

" Пострадалият беше до джипа, действително в безсъзнание, неконтактен, сложихме го на носилката, подадохме му О2, имаше екип другари, които бяха към този момент там и те пожелаха по най-бързия метод да стартираме превоза. Чухме, че другата група се забавя поради неприятния път изпод и започнахме превозване нагоре по ската. Но по средата на самото нанагорнище просто не устоя към този момент потърпевшият ", съобщи тогава Георги Ботев, шеф на ПСС-Благоевград.
В издирването на четиримата мъже се включват другари на Петров от село Пастра и Рила, където е роден и постоянно е идвал.



По-късно излиза наяве, че тъкмо преди гибелта си Хамстера е прекратил бизнеса си с проститутки. По това време са в отлични връзки с Алексей Петров, който му помагал в бизнеса. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР