Дядо рекордьор е вече Георги Първанов, който се радва на

...
Дядо рекордьор е вече Георги Първанов, който се радва на
Коментари Харесай

Дядо рекордьор! Родиха се близнаци на бившия президент Г. Първанов 



Дядо рекордьор е към този момент Георги Първанов, който се радва на цели пет внучета. Последните две са близнаците Зара и Николай, които се появили на този свят безусловно преди месеци, научи „ Ретро “.

Бебетата са деца на по-малкия от двамата синове на някогашния президент – Ивайло, и неговата брачна половинка Росица. Те към този момент имат един наследник Георги, който ще навърши скоро 3 годинки. Близнаците – момиче и момче, са кръстени на някогашната ни първа дама Зорка, както и на бащата на снахата на Първанов. Зара и Николай към този момент са имали и първото си грандиозно празненство в своя чест. Майка им Росица им провела известния бит погача, на който се събират единствено дами, с цел да орисат пътя им с най-хубавите си благопожелания. Партито се състояло в домашна конюнктура поради терзанията на родителите да посещават заведения за хранене, детски празненство центрове и заведения поради върлуващите вируси, само че и с цел да не притеглят ненужно внимание и да запазят разширението на семейството в загадка. Тържеството обаче не минало без специфична декорация, за която снахата на някогашния президент се доверила на една от най-известните организации за празнични украшения, които се погрижили ситуацията в дома на Росица и Ивайло да бъде разкрасена с обилно количество балони и транспаранти.

Снахата на Първанов е банкерка по специалност, само че ще изкара още най-малко две години в майчинство. Синът му Ивайло пък се занимава с сполучлив хотелиерски бизнес и е притежател на един от най-луксозните спа комплекси в България – „ Стримон СПА “ в Кюстендил.
Големият наследник на Първанов – Владимир, се занимава с компютърните технологии и има компания за софтуери. Наскоро е влезнал и в друга бизнес ниша дружно с по-малкия си брат, като двамата ръководят взаимно и сдружение за планиране, създаване и употреба на уреди за произвеждане на електрическа сила на база сила на вода. Владимир е женен за брачната половинка си Цветанка, която е доктор по нефрология в столичната болница „ Токуда “. Заедно с нея имат две към този момент пораснали деца, които са в действителност първородните внуци на някогашния държавен глава. Първи се роди Георги, който е към този момент на 10 години. През 2015 година Владимир и Цветанка станаха родители и на дъщеричка Виктория, която през лятото ще стане на 7.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР