Двукратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен декларира, че

...
Двукратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен декларира, че
Коментари Харесай

Макс: Няма проблем, ако не взема нова титла

Двукратният международен първенец във Формула 1 Макс Верстапен заявява, че може да одобри опцията Ред Бул да не успее да сътвори автомобил, с който той още веднъж да се бори за купата. И Макс няма да има проблем с това.

Верстапен господства през 2022 с 15 победи в 22 надпревари във Формула 1 и несъмнено, е любимец за купата и в идната акция, която започва при започване на март в Бахрейн.

“Да, несъмнено желая да печеля още трофеи, само че с цел да стане това би трябвало да разполагам с подобаващ автомобил - изясни Макс пред motorsport.com. - Вече имам две, само че в случай че не получа опция да стана още веднъж първенец поради колата, която карам, то няма проблем. Трябва ти кола и шанс, това е значимо. ”
 Грожан: Верстапен беше на 1% от съвършения сезон Грожан: Верстапен беше на 1% от съвършения сезон
Пилотът на Ред Бул съобщи, че триумфите във Формула 1 не са го трансформирали и още веднъж предвижда, че надали ще продължи да се състезава до 40 години, като се има поради, че в този момент Макс е на 25 години.
 Защо Монако се оказа толкоз значим старт за купата на Макс Защо Монако се оказа толкоз значим старт за купата на Макс
“Още след първата ми купа споделих, че всяка последваща ще е бонус и в действителност виждам по този начин на триумфите ми - добави Верстапен. - Това не трансформира живота ми. Знам кои са приятелите ми, извозвам с тях времето си, също и със фамилията ми. В живота ми нищо не се е трансформирало спрямо предходната година. ”
 Кели Пикет желае дете и от Макс Верстапен Кели Пикет желае дете и от Макс Верстапен
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР