Двукратният шампион на Испания с Барселона Ривалдо счита, че клубът

...
Двукратният шампион на Испания с Барселона Ривалдо счита, че клубът
Коментари Харесай

Барселона закъсня да продаде Меси, смята клубна легенда

Двукратният първенец на Испания с Барселона Ривалдо смята, че клубът е позволил неточност по отношение на Лионел Меси.

“Трябваше да го продадат, до момента в който договорът му към момента го позволяваше”, изрази мнение бразилецът в постоянната си графа в Betfair.

Нападателят е с изтичащ договор и през лятото може да си тръгне като свободен сътрудник. Преди началото на сезона Лео се опита да напусне, само че не получи позволение.

“Раздялата с него е неизбежна - продължи Ривалдо. - Клубът можеше да направи нещо сходно като Реал Мадрид, който продаде Кристиано Роналдо за 100 млн. евро. Жалко е да видиш по какъв начин един толкоз надарен футболист ще си тръгне от Барса без пари, изключително на фона на икономическите проблеми сега. Клубът не беше в положително финансово положение и преди пандемията, а през последната година нещата се изродиха. Сега е неотложно да бъдат продадени някои от значимите състезатели, с цел да има някакви доходи. Като стана дума за евентуални изходящи прехвърляния, мисля, че времето на Филипе Коутиньо може би е изтекло. Него го харесват в Англия и евентуално Барселона би прибрал прилична сума за него, което би разрешило задържането на Усман Дембеле и Антоан Гризман. Все отново е несъмнено, че парите няма да са същите като тези, които Барса заплати за него на Ливърпул”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР