Двукратният победител от Big Brother Джино Бианкалана от няколко години

...
Двукратният победител от Big Brother Джино Бианкалана от няколко години
Коментари Харесай

Джино Бианкалана ще става татко: Риалити звездата изненада своята половинка с предложение за брак

Двукратният победител от Big Brother Джино Бианкалана от няколко години се носи на крилете на любовта с докторката Кристиана Канева, с която се срещна в болничното заведение, до момента в който ходеше на прегледи за крайници си поради тежката злополука с мотор. Допреди към седмица двамата не се подвизаваха по никакъв метод в обществените мрежи и даже бяха премахнали профилите си в Instagram.

Виж още: Пози, алкохол и великодушни деколтета: Дъщерята на Ванко 1 и скромният ѝ рожден ден

E, новините в този момент несъмнено си заслужават, по тази причина влюбените гълъбчета са решили въпреки всичко да се завърнат и  да оповестят по най-хубавия метод, че ще стават родители на момиченце. Джино пусна видео, в което двамата седят пред първокласната им къща в Чикаго, а на улицата начело първокласно возило пуска розов пушек. Малко по-късно Джино пада на колене и предлага брак на своята красива половинка. Голяма част от техните близки и другари са ги заобиколили и не стопират да ги снимат и да им се радват. Това е един толкоз дълго чакан миг за всички тях.

Виж още: Свободен и наточен: Недко на Тита притегля нови мацки с мутренски джип и татуси

Видеото е от февруари месец, тъй като доктор Канева пусна фотография в стори с торта, на която написа 08.02.2022 година Не знаем за какво бъдещите родители чак в този момент вземат решение да споделят тези толкоз хубави вести, само че значимото е да са щастливи. Социалните мрежи в никакъв случай не са били тяхното нещо.

 Instagram

Виж още: Ами в случай че в никакъв случай не си откри жена? Дани Петканов с скептичен сюжет

Преди няколко години двамата си направиха идентични татуировки на безименните пръсти във формата на халки, които приключват като сърце и се допълват. 

Виж още: ози, алкохол и великодушни деколтета: Дъщерята на Ванко 1 и скромният ѝ рожден ден

През 2016 година риалити звездата се сгоди за моделката Изабела Родерс, само че по-късно той се завърна в България без нея и не пожела да показа никакви детайлности към тяхната разлъка. 

Изображение: https://www.instagram.com/gino_biancalana/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР