Двукратната победителка от риалити предаването Фермата се радва на щастлив

...
Двукратната победителка от риалити предаването Фермата се радва на щастлив
Коментари Харесай

След Фермата: Веселка проговори за новия си мъж и качените...

Двукратната победителка от риалити предаването " Фермата " се радва на благополучен стадий в живота си, заобиколена от нова обич и семейство

Веселка призна, че не била подготвена за нова връзка след раздялата със брачна половинка си, само че приятелят ѝ я спечелил с положителното отношение към трите ѝ деца.

" Нямах никакво желание да стартирам връзка, бях доста недоверчива. Той сподели изключителна почтеност, неизменност и огромно почитание към децата ми. За една майка това значи доста. Той е прелестен човек, който ми сподели, че в живота има и доста хубави неща. Притеснителен е, по тази причина се пробвах да го приготвя и му обясних, че славата има доста плюсове, само че има и минуси “, сподели Веселка в изявление за Woman.bg. Тя е безапелационна, че позволява малко хора до себе си.

" Хората към мен са добре подбрани и измежду тях инцидентни няма. Те са същински, в тях съм припознала моите качества, моите полезности, моето мислене, дори душата си. Имам им безпределно доверие. Имала съм доста сложни дни и за част от тях не съм разказвала обществено. Не искам да споделям целия си живот пред камерата. Всеки човек е претърпял неприятности, които са го създали по-силен. Аз се гордея с моите сложни моменти. Трудно ми е и да приказвам за женското другарство. Имам приятелки, добре подбрани, само че през целия си живот съм била обградена от мъже поради работата си “.

Многодетната майка живее сега в Троян, само че постоянно се прибира в родното си село Борима, с цел да се наслаждения на спокойствието там. Била уверена от околните си да влезе за повторно в предаването, а в развъждането на децата помагали роднините: " Баща им, дядо им и вуйчо им помагаха извънредно доста в развъждането, до момента в който аз бях във " Фермата “. Получих сериозна поддръжка от околните си, с цел да вляза в предаването. Бях доста скептично настроена към второто ми присъединяване, тъй като не бях подготвена да оставя децата си. Близките ме убедиха да го направя, с цел да изживея страстта и в този момент не скърбя. Те имаха вяра, че аз ще съумея още от първия момент “. Веселка призна, че е качила килограми по време на престоя си в стопанството и те ясно сe виждали:

" Винаги съм била 46-47 кг. Във " Фермата “ бях под стрес и без цигари, а съм пушачка. И другите дами напълняха в стопанството поради напрежението, само че на мен несъмнено ми личеше. Само седмица след излизането смъкнах непотребните килца без диета. Успокоих се, видях околните, които ми бяха подготвили забавни изненади и това ми беше задоволително “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР