Двубоят от 4-ия кръг на българското футболно първенство между отборите

...
Двубоят от 4-ия кръг на българското футболно първенство между отборите
Коментари Харесай

БФС уважи молбата на Левски, отложи гостуването на сините във Варна

Двубоят от 4-ия кръг на българското футболно състезание сред тимовете на Черно море и Левски беше отсрочен по гледище на " сините ". Срещата трябваше да се състои във Варна на 1 август.

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз почете молбата на столичани мачът да не се организира по стратегия поради присъединяване на отбора в шампионата Лига на конференциите.

Левски се класира за третия квалификационен кръг, откакто в профил ПАОК с общ резултат от 3:1.

" По искане на ПФК „ Левски “ София на съображение член 44, ал.1, писмен знак а/, предложение трето от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със единодушието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от IV – ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК „ Черно море “ Варна – ПФК „ Левски “ София, планувана за 01.08/понеделник/2022 г от 20.45 часа се отсрочва. Срещата от IV – ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК „ Арда “ Кж – ПФК „ Септември “ София, ще се играе по стратегия 01.08/понеделник/2022 г от 20.30 часа вместо от 18.30 часа ", обявига от СТК към БФС.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР