Двубоят между Конкордия и Университатя (Крайова) завърши при резултат 1:2.

...
Двубоят между Конкордия и Университатя (Крайова) завърши при резултат 1:2.
Коментари Харесай

Българите не играха при драматичен успех на Университатя

Двубоят сред Конкордия и Университатя (Крайова) приключи при резултат 1:2. Двата отбора се изправиха един против различен в конфликт от 15-ия кръг на шампионата на Румъния, а гостите си потеглиха с трите точки след трагичен процес на мача и гол в добавеното време.

Българите в състава на отбора от Крайова този път не взеха присъединяване в мача. Христо Златински изобщо не бе в групата, а Радослав Димитров остана на аварийна пейка без да се появи в игра.

Университатя поведе в 31-ата минута, когато Мариуш Бричеаг бе изведен в наказателното поле и незабавно подаде към Александру Балуца, който от близко засече кълбото във вратата на домакините.

Конкордия обаче съумя да изравни резултата в 87-ата минута посредством Андрей Марк. Домакините пробваха заучено осъществяване от фаул, което не се получи изцяло по проект, само че в разбъркването пред вратата топката стигна до Марк, който от близко я вкара в мрежата.

Това обаче не бе всичко. В добавеното време Университатя се добра до трите точки. Защитник на Конкордия работи извънредно нескопосано в своето наказателно поле и разреши топката да попадне в краката на Иван Мартич, който с неспасяем удар в горния ляв ъгъл на вратата оформи крайното 1:2.

С тази победа Университатя се намира на 2-ото място в класирането с 32 точки, като изостава единствено на една от водача ЧФР Клуж, който обаче е с мач по-малко. Конкордия пък се намира на 10-ото място в таблицата със 17 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР