Двойните вибрации поддържат силата на човека и му помагат да

...
Двойните вибрации поддържат силата на човека и му помагат да
Коментари Харесай

Петър Дънов Ни Учи Как Да Видим Своята Съдба! Ето Какво Ни Очаква В Живота Според Името!

Двойните трептения поддържат силата на индивида и му оказват помощ да гради духовния си свят. Такива букви са Ж, Й, К, Л, М, Н, О, П, Щ, Р.

За физическото ни поле пък дават отговор буквите С, Т, Ю, В, У, Ш, Я, З, Ч. Те дефинират значително дейностите на индивида в бъдеще. Петър Дънов дава и един доста потребен съвет – не е хубаво на дете да му се даде еднотипно име като Мими или Лили да вземем за пример. Учителя е безапелационен, че когато редуцираме името на индивида, ние променяме напълно ориста му, защото силата се трансформира и това постоянно работи негативно. Според него имената не трябва да се редуцират, защото по този метод стадиите в живота му ще бъдат други, написа Пик.

Всеки един от нас живее по 9 години във всяка писмен знак на своето име, като след последната година на последната писмен знак този цикъл стартира изначало. Дънов споделя, че съвършеното име има нечетен брой букви. Учителят разделя името на 3 „ камъка “. Най-силното въздействие е на първия, тъй като човек е под вибрациите му цялостен живот. Централният също е доста значим, защото служи за опора. Ако името е с четен брой букви, няма център и човек мъчно се концентрира върху каквото и да било. Той реализира резултати, само че постоянно по сложния метод. А от последния, третия камък зависи постигането на всички цели, които си слагаме през целия живот.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР