Движението по ул. Христо Ботев в района между Спортна зала

...
Движението по ул. Христо Ботев в района между Спортна зала
Коментари Харесай

Движението по ул. Христо Ботев в района между Спортна зала Дупница и Черния мост се извършва в една лента

Движението по ул. " Христо Ботев " в региона сред Спортна зала " Дупница " и " Черния мост " се прави в една лента. Този тип прекосяване на МПС-та ще продължи и в идващите дни, а повода е срутване на част от тротоара, в резултат на изкопни действия. Участъкът е със заграждения и сложени табели. " Община Дупница се самосезира, откакто фирмата-изпълнител ни уведоми незабавно за случилото се.

Тротоарът е в съседство с частен парцел, в който се правят изкопни действия от строителна компания. Установено бе, че построената подпорна стена е без пиедестал, и в резултат на изкопните действия се е получило свличането. Има пресечен тръбопровод, както и засегнати кабели на разнообразни сдружения, които незабавно сме уведомили за предприемане на следващи дейности по възобновяване и изместване на трасетата на подземни връзки. Комисия от Община Дупница извърши към този момент оглед и приготвя констативен протокол и наставление за неотложно предприемане на действия от притежателите по цялостното възобновяване. Тези действия към този момент са подхванати и свлечената част се възвръща.

Всички разноски са за сметка на притежателя ", съобщи Директора на Дирекция " УТ и С " инж.Иван Бельов. Той бе на място дружно със зам.кмета Крум Милев, който е ръководител на комисията и началника на отдел " Транспорт " Александър Паризов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР