Движението по магистрала „Тракия“ се ограничава в двете посоки за

...
Движението по магистрала „Тракия“ се ограничава в двете посоки за
Коментари Харесай

Вижте ограничения по магистралите заради снега

Движението по автомагистрала „ Тракия “ се лимитира в двете направления за тежкотоварни коли над 12 тона при започване на автомагистралата от София, с цел да бъде почистено пътното платно от натрупалия сняг, оповестиха от Пътната организация, представени от БНР.

Временно придвижването при 30-ти километър на автомагистрала „ Хемус “ в посока София се реализира в изпреварващата лента заради пътно-транспортно произшествие.

Въвежда се наложително придвижване с вериги на тежкотоварни коли над 12 тона по пътя от Кюстендил за граничния пункт " Гюешево ".

По-рано довечера Гърция затвори за коли над 3 и половина тона пунктовете " Промахон ", " Ексохи " и " Орменион ". Агенция " Пътна инфраструктура " моли към водачите да не потеглят към границата на Кулата и Илинден.

Ограничено за разчистване на платното придвижването на тежкотоварни коли над 12 тона по автомагистрала " Струма " от пътен възел Бобошево в посока София.

Тежкотоварни камиони над 12 тона не се движат и по пътя Симитли-Предел-Банско - Гоце Делчев и от Благоевград до граничния пункт със Северна Македония " Станке Лисичково ".

От Пътната организация напомнят на водачите да употребяват коли, оборудвани за придвижване при зимни условия, и да карат със съобразена скорост.

Временно придвижването при км 30 по Автомагистрала " Хемус " в посока София се реализира в изпреварващата лента заради ПТП. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ".
Трафикът се контролира от " Пътна полиция ". Необходимо е водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - www.api.bg както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР