Движение България на гражданите отказва да участва в поредната братоубийствена

...
Движение България на гражданите отказва да участва в поредната братоубийствена
Коментари Харесай

Движение България на гражданите се отказва от участие на евроизборите

" Движение България на жителите отхвърля да взе участие в следващата братоубийствена борба сред десни партии на идните Европейски избори ", написа пресцентърът на ДБГ в известие до медиите.


В известие до медиите ДБГ показват, че през миналите 6 месеца са провели задълбочени договаряния с представители на всички партии от достоверното център-дясно пространство.

" Усилията ни да изградим необятно демократично обединяване, основаващо се на правилата на равнопоставеност и партньорство бяха отхвърлени. Желанието ни да работим дружно за излъчването на минимум един евродепутат, който без съмнения да стане представител на достоверната десница в групата на Европейската национална партия, получи срещуположен отвод ", прибавят от партията.

От партията са решили през идващите месеци да работят интензивно за подготовката за явяване на локалните избори през есента, " на които ще участваме с всички сили в битката за срутване на феодалните замъци на ГЕРБ и Българска социалистическа партия в българските общини ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР