Двете с Мария ще съдим колежката Адриана Андреева за откровените

...
Двете с Мария ще съдим колежката Адриана Андреева за откровените
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова разкри истината за Муки, побоя и майонезата! Актрисата завежда дело за 15 000 лева…

„ Двете с Мария ще съдим колежката Адриана Андреева за откровените ложи и клюки, които продължава да приказва по медиите. Искът ни ще е за 15 000 лева”, сподели Стоянка Мутафова, научи  HotArena .

Това показа актрисата във връзка изказванията на колежката си, че щерка й я бие и я държи на самун и майонеза.

Преди ден Муки и Стоянка бяха дружно в Русе, където актрисата показа биографичната си книга. „ Кой ли не ми се обади да ме пита дали е правилно? Кълна се, че в никакъв случай не съм удряла мама!

А Адриана докога ще продължава, в този момент я е гняв, че я игнорирахме, че Ирен продължава да играе с триумф на нейното място, и почна тъкмо в този момент да ръси нелепости. Тя да се благодари, че аз спасих турнето в Съединени американски щати, когато се отхвърли в последния миг, а й бяха издали виза. ”, разяснява още Муки.

„ Била на антидепресанти, но това си е нейна работа ”, възмущава се още тя.

Муки е безапелационна, че у дома не гладуват.

„ Вярно е, че не сготвям непрекъснато, само че от години Любо Нейков заплаща на заведения за хранене до нас, да носят храна на Стоянка.

Аз всеки ден пазаря всичко, което желае, от нищо не е лишавана. Възмутително е всичко това ”, обясни още Муки.

Скандалът сред Мутафова и колежката й се заформил преди две години, когато дъщерята на Стоянка се прицели в ролята на Адриана в „ Госпожа Стихийно злополучие ”, твърди Андреева.

„ И тъй като не се получи с мен, открих Ирен Кривошиева за ролята, тя почна да сипе огън и жупел против мен и майка ми. Това не е почтено, най-малкото и поради годините, в които двете са пътували и били един до друг. Но ще се забележим в съда с Адриана, повече не желая да приказвам за това ”, изяснява още Мария, която постоянно е един до друг с майка си.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР