Двете деца, обвинени за убийството на 53-годишния бездомник Красимир Куртев

...
Двете деца, обвинени за убийството на 53-годишния бездомник Красимир Куртев
Коментари Харесай

Телеграф: Децата, обвинени за смъртта на клошар във Варна, искали да снимат филм


Двете деца, упрекнати за убийството на 53-годишния скитник Красимир Куртев - Куритото, са признали пред проверяващите, че имитирали обичаните си екшън герои като Сталоун, Жан Клод, Брус Лий и Джеки Чан, написа " Телеграф ", представени от Блиц. 



Хлапетата непрекъснато гледали китайски екшъни с доста каратистки осъществявания и по този начин решили да снимат лична кино продукция с телефоните си, написа още " Телеграф ". За задачата набелязали и жертвата - клошарят Куртито, който събирал всевъзможни вехтории из Варна и ги предавал в пункта за изкупуване на боклуци във Владиславово, който е близо до най-голямата циганска махала на морската ни столица. 13-годишният Камен, 14-годишният Денис и още двама техни връстници на 13 и 14 години решили да атакуван клошаря и да снимат по какъв начин го смилат от пердах. 

От прокуратурата обясниха, че след разпитите на учениците в побоя е изяснено, че Денис и приятелят му Камен са показвали " мощ и геройство ", налагайки с огромна свирепост, с юмруци и ритници беззащитната си жертва, а другите две момчета гледали, като едното снимало с телефона си кървавата разпра. 

Малките момчета са дебнели от няколко дни клошаря, нападали са го два пъти, само че третият път към този момент е бил съдбовен, защото му нанесли нечовечен побой до гибел.  

Куртито е ритан и блъскан по главата, а по тялото му е скачано трупешката. До такава степен са съумели да му счупят ребрата, че те раздрали вътрешните му органи и това е повода за гибелта му. Клошарят бил спокоен човечец, смачкан от живота и стигнал до дъното. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР