Двете деца, които убиха от бой 53-годишния бездомник Красимир Куртев

...
Двете деца, които убиха от бой 53-годишния бездомник Красимир Куртев
Коментари Харесай

Покъртителни разкрития! Децата, които убиха клошар във Варна, искали да снимат филм, вдъхновили се от свирепите герои на...

Двете деца, които убиха от пердах 53-годишния скитник Красимир Куртев - Куритото, са признали пред проверяващите, че имитирали обичаните си екшън герои като Сталоун, Жан Клод, Брус Лий и Джеки Чан, написа " Телеграф ". Хлапетата непрекъснато гледали китайски екшъни с доста каратистки осъществявания и по този начин решили да снимат лична кино продукция с телефоните си. За задачата набелязали и жертвата - клошарят Куртито, който събирал всевъзможни вехтории из Варна и ги предавал в пункта за изкупуване на боклуци във Владиславово, който е близо до най-голямата циганска махала на морската ни столица. 13-годишният Камен Михайлов, 14-годишния Денис Живков и още двама техни връстници на 13 и 14 години решили да атакуван клошаря и да снимат по какъв начин го смилат от пердах.

От прокуратурата обясниха, че след разпитите на учениците в побоя е изяснено, че Денис и приятелят му Камен са показвали " мощ и геройство ", налагайки с огромна свирепост, с юмруци и ритници беззащитната си жертва, а другите две момчета гледали, като едното снимало с телефона си кървавата разпра.

Малките момчета са дебнели от няколко дни клошаря, нападали са го два пъти, само че третият път към този момент е бил съдбовен, защото му нанесли нечовечен побой до гибел.

Куртито е ритан и блъскан по главата, а по тялото му е скачано трупешката. До такава степен са съумели да му счупят ребрата, че те раздрали вътрешните му органи и това е повода за гибелта му. Клошарят бил спокоен човечец, смачкан от живота и стигнал до дъното.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР