Двете черни кутии на Сухог Суперджет-100“ са открити на мястото

...
Двете черни кутии на Сухог Суперджет-100“ са открити на мястото
Коментари Харесай

Откриха черните кутии на катастрофиралия руски самолет

Двете черни кутии на „ Сухог Суперджет-100 “ са открити на мястото на злополука на летище „ Шереметиево “. 41 души починаха в злополуката.
Информацията за откритите черни кутии е от източник на изданието " Спутник " от спешните служби, представен от БГНЕС.

„ И двете черни кутии - записващото устройство с данни за полета и записващото гласово устройство - са открити и демонтирани”, съобщи източникът, добавяйки, че сега следователите учат находката.

Според Руската следствена комисия, неприятните метеорологични условия, нередовност в реактивните мотори и неприятните професионални умения на забърканите в случая са измежду главните версии за повода за нещастието.

„ Сухой Суперджет-100 “ бе заставен да извърши спешно кацане в неделя на летище „ Шереметиево “ в Москва заради пожар на борда, който унищожи самолета напълно, убивайки минимум 41 души.

Сред 78-те души на борда са починали и две деца при пожара по време на полет SU1492 от Москва до Мурманск. Много пасажери и членове на екипажа са получили тежки изгаряния и са вдишали газ, съгласно съветското Министерство на здравеопазването, като минимум 9 са признати в болница в сериозно или умерено тежко положение.

Създадена е комисия за следствие на аргументите и събитията към нещастието.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР