Две украински майки, заминали за Бавария с децата си, за

...
Две украински майки, заминали за Бавария с децата си, за
Коментари Харесай

Две украинки са сред жертвите на влаковата катастрофа в Германия от петък


Две украински майки, отпътували за Бавария с децата си, с цел да избягат от съветската инвазия, са измежду петимата починали при влаковата злополука в петък в южния немски град Гармиш-Партенкирхен, заяви Българска телеграфна агенция.

Петата жертва е 14-годишно момче от района, посочи през днешния ден баварският министър на вътрешните работи Йоахим Херман пред баварското радио. Животът на един човек още е в заплаха.

Причините за злополуката не престават да се обясняват, като " водещата е версията за техническа нередовност ",  сподели Херман. " Засега няма данни за директна виновност на локомотивната бригада, само че все пак се проверява във всички вероятни направления. "

Днес и последният преобърнал се вагон от композицията беше вдигнат с кранове, с цел да бъде отхвърлен от местопроизшествието.

За довечера е планувана екуменическа молитва в епархийската черква " Успение Богородично " в Гармиш-Партенкирхен, алпийски курорт в южната немска провинция Бавария.

Регионалният експрес на " Дойче бан " за Мюнхен дерайлира в петък, малко след заминаването си от Гармиш-Патенкирхен с към 140 пасажери в него.

Загинали са четири дами (на възраст 32, 39, 70 и, по предварителни данни, на 51 години) и 14-годишното момче. Четиридесет души бяха ранени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР