Две цистерни с газ закъсаха по пътя за Пампорово, съобщи

...
Две цистерни с газ закъсаха по пътя за Пампорово, съобщи
Коментари Харесай

2 цистерни с газ закъсаха по пътя за Пампорово

Две цистерни с газ закъсаха по пътя за Пампорово, заяви БНР. Образувала се е колона от коли.

Камионите са били безусловно неподготвени за придвижване в зимни условия , съобщи заместител - регионалният шеф Адриян Петров. Няколко часа не престават напъните на екипите, с цел да възстановят естествения трафик на придвижване.

След изтеглянето на цистерните се чака да отпадне ограничаването за придвижване на колите с вериги.

Най-сериозно остава ситуацията в община Баните, където има пресечен кабел и електропровод, в резултат на което 8 обитаеми места са без ток.
 Снегът сковава част от страната Обновена
Снегът сковава част от страната

Над 1200 машини почистват пътищата в страната

В Златоградско и Девинско се чака всеки миг електричеството да бъде включено. Бедстващи хора и непроходими пътища в Смолянска област няма. На Пампорово новата снежна завивка е 70 см.

Остава тежка ситуацията и в планинските села на територията на община " Родопи ". Снежната завивка тук-там там е близо два метра. Все още непроходими са пътищата към селата Бойково, Лилково и Ситово.

Непроходим е и основният път за село Скобелево. Без ток от през вчерашния ден са селата Бойково, Дедово и Ситово. Аварийните екипи чакат разчистването на пътя, с цел да стигнат до развалените сектори.

Вече са отстранени повредите от падналия сняг в Тополово и Леново, без ток е единствено село Мостово, където сега работят екипи, заяви зам.-кметът на Асеновград инж. Стоян Димитров.
 Снегът затруднява и Български пощи
Снегът затруднява и Български пощи

При нужда от съответна информация, да се обаждат на оповестените в сайта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР