Две транспортерки и двама техни колеги застават пред Районен съд

...
Две транспортерки и двама техни колеги застават пред Районен съд
Коментари Харесай

Две транспортерки и двама колеги – на съд

Две транспортерки и двама техни сътрудници застават пред Районен съд Пловдив през днешния ден в серия от каузи за незаконен трафик на бежанци.

Районна прокуратура – Пловдив е повдигнала обвиняване против Б.Р.А. и Л.П.П. за това, че на 06.06.2023г. на Автомагистрала Тракия, км.120 – посока Бургас, в землището на с. Царацово, двете в съучастничество са превозвали 10 сирийски жители в лек автомобил „ Опел “.

Някои от незаконните са били под 16 години.

Повдигнатото обвиняване против подсъдимия Н.Я.Г. е за това, че на 04.01.2023г. в землището на с. Бенковски, на Автомагистрала Тракия, км.120, в посока София, в съучастничество с К.К.М., е превозвал 25 жители на Афганистан в товарен автомобил „ Форд “.

Срещу подс.А.Р.Я. от са повдигнати две обвинявания.

Първото е за това, че на 05.01.2023г. на Автомагистрала „ Тракия “, посока София, в региона на 147-ми километър, в землището на с. Шишманци, посредством лек автомобил „ Рено “ е превозвал 12 чужденци – 7, представящи се за жители на Сирия и 5 за жители на Египет.

Второто повдигнато обвиняване на подсъдимия, е че на същия ден, на същото място е управлявал лек автомобил „ Рено “ след приложимост на наркотични субстанции – амфетамин и метамфетамин – закононарушение по чл.343б, ал.3 от Наказателен кодекс.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР