Две телевизии са на нож за Катето Евро. Без да

...
Две телевизии са на нож за Катето Евро. Без да
Коментари Харесай

Жестока война с всички сили! Ето за кого се карат bTV и БНТ

Две малките екрани са на нож за Катето Евро. Без да желае, майката на Александър Кадиев се оказа сред чука и наковалнята, когато преди дни bTV реши да пусне шоуто „ Игрите на звездите ” цели 3 години откакто я нае за негова водеща. В същото време по конкурентната Българска национална телевизия също тече предаване, в което актрисата е основно настоящо лице. Това припокриване станало мотив за съществени разправии, настояват източници на „ Уикенд ”.

„ Игрите на звездите ” е шоу, в което известни персони, разграничени в два тима, се състезават между тях. Капитани на тимовете са Денис Ризов и Георги Тошев. Предаването потегля на 31 май и ще се излъчва през лятото, в петък вечерта. Макар стартът му да бе разгласен преди дни, то е чакало с години, до момента в който стигне до ефир. Още напролет на 2016 година Катето Евро подписва контракт с bTV като водеща на шоуто. През есента на същата година малкия екран към този момент разполага с подготвени за лъчение излъчвания, които единствено чакат да ги пуснат в ефир. Стартът на шоуто ненадейно е отсрочен за неопределен срок. Причините за това по този начин и не стават ясни за необятната общност.

Междувременно актрисата изпада в остра потребност от приходи. Малко преди да подпише контракта с bTV, й се постанова да прежали няколко заплати от банкрутиралата ТВ7, където също води предаване. Понеже по този начин и не си получила парите, пред близки Катето се зарекла кракът й повече да не стъпи в тв студио. Тъй като обаче няма други сигурни източници на приходи, когато от bTV я канят да води „ Игрите на звездите ”, не помни клетвите и приема офертата. Но и тук удря на камък, защото управлението на малкия екран стартира непрестанно отсрочване на предаването за „ идващ сезон ”.

Така минават цели две години. Накрая Катето получава оферта от Българска национална телевизия да води готварското шоу „ Храна за душата ”. То потегля в ефир тази зима и бързо става обичано на доста домакини, които се чудят какво да сготвят за домочадията си. И тъкмо в този момент – няколко месеца след старта на това шоу, в bTV още веднъж се сещат за „ Игрите на звездите ” и ги залагат в лятната си програмна скица.

В Българска национална телевизия са гневни, че конкуренцията ще употребява едно от лицата й. Катето обаче нямало по какъв начин да откаже уговорката в bTV, признат още преди 3 години, без значение от нелепата обстановка, в която той я слага – да бъде по едно и също време водеща в два конкурентни канала. Въпреки всичко се твърди, че актрисата била удовлетворена, че „ Игрите на звездите ” ще видят ефир. Така трудът й, вложен в предаването, няма да отиде напразно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР