Две таксита са спрени от движение след полицейската операция срещу

...
Две таксита са спрени от движение след полицейската операция срещу
Коментари Харесай

Спряха от движение две незаконни таксита при акция на СДВР

Две таксита са спрени от придвижване след полицейската интервенция против нерегламентиран таксиметров транспорт на пасажери, извършена през вчерашния ден на територията на София, оповестяват от Столична дирекция на вътрешните работи.

Действията са осъществени от чиновници на отдел " Икономическа полиция " със съдействието на специалисти от РД " Автомобилна Администрация " и Националната организация за приходите.

При надзор на два автомобила, осъществен в региона на Храм монумент " Александър Невски " и Централна автогара - София, било открито, че водачите - мъже на 23 и 43 години, правят нерегламентирана таксиметрова активност, ползвайки интернет приложение.

На място екип на РД " Автомобилна администрация " е съставил актове на двамата водачи, а на Национална агенция за приходите - протоколи за осъществена инспекция с установени неналичия на фискални устройства.

Превозните средства са спрени от придвижване, свалени са регистрационните им табели, конфискувани са документите. Свидетелствата за правоуправление на водачите са отнети.

Работата по формираните досъдебни производства продължава под надзора на Софийска районна прокуратура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР