Две снимки на студентка от американския щат Ню Хампшър станаха

...
Две снимки на студентка от американския щат Ню Хампшър станаха
Коментари Харесай

Тази студентка взриви мрежата, модните агенции се избиват за уникалната ѝ красота

Две фотоси на студентка от американския щат Ню Хампшър станаха шлагер в мрежата, а също и ключ към най-голямата ѝ фантазия – да стане фешън звезда. Анок Яй сега е студентка първи курс в Университета в Плимут. Случайно фотограф направил няколко фотоси на 19-годишната хубавица и ги качил в Инстаграм. Това се случило, до момента в който тя участвала на събитие на своя университет.

По думите на фотографа, той снимал добре облечени хора, като, съгласно него, фотосите на екзотичната хубавица са имали значителен късмет да станат шлагер в мрежата, написа The Boston Globe.

След качването си в неделя, фотосите са събрали над 11 000 лайка. Това шокирало Яй. „ Телефонът ми непрекъснато стартира да вибрира, не спираше доста дълго време. Първо си помислих, че някой си е направил подигравка със фотосите ми “, споделя Яй.

Новите ѝ почитатели в мрежата също почнали да отбелязват на фотосите редица фешън организации, с апела да ѝ обезпечат контракт.

Като резултат минимум три от тях са предложили работа на красивата Яй.

Студентката по биохимия, която се преместила в Съединени американски щати дружно със своето семейство от Египет през 2000 година, споделя, че постоянно се е интересувала от модата и изкуството, а да стане модел е била нейна изконна фантазия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР