Две седмици след повече от перфектното 5-то място в Испания,

...
Две седмици след повече от перфектното 5-то място в Испания,
Коментари Харесай

Теодор Кабакчиев атакува за пръв път подиума в Унгария

Две седмици след повече от съвършеното 5-то място в Испания, Теодор Кабакчиев (Winbet Extreme Racing, KTM), излиза през днешния ден за присъединяване в 4-тия кръг от Световния шампионат по Супер Ендуро. Състезанието се чака с голям интерес, защото за пръв път в историята хазаин на кръг от зрелищните серии ще бъде Унгария.

На изцяло непознатото за всички състезатели трасе в 8,500-хилядната зала Papp Laslo Sportarena, Теодор Кабакчиев ще се опита още веднъж да нападна подиума в клас "Джуниър " (за водачи до 23 години). Припомняме, че в предходния кръг в Испания, габровският играч записа резултат 6-6-3 в трите манша, което му отреди 5-та позиция Ц най-хубавото му класиране в международния шампионат по Супер Ендуро за този сезон. Сега чакаме Теодор да продължи с съвършеното каране и тази вечер.

"Чувствам се добре. Спокоен съм. Подготовката ми след Испания протече в България, на разнообразни писти към моето отечество - Габрово. Очаквания се научих да нямам, по този начин се усещам по-спокойно. Давам всичко от себе си за най-хубаво класиране, пък каквото се получи. В Унгария ще карам за пръв път. Надявам се да сме удовлетворени ", сподели Кабакчиев за RIDERS.LIVE преди старта през днешния ден.

Преди днешния кръг в Унгария Теодор Кабакчиев се намира на 7-мо място във краткотрайното генерално класиране на клас ДДжуниърУ за Световния шампионат по Супер Ендуро с общ актив от 65 точки, като също толкоз има и 8-мият Доминик Олзови (Полша, КТМ). Топ 3 оглавяват Уилям Хоаре (Великобритания, КТМ) със 167 точки, Тим Апъл (Германия, КТМ) Ц 124 гочки и Дейвид Сиприян (Чехия, КТМ) - 119 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР