Две седмици след Hills of rock легендарното игрище номер 5,

...
Две седмици след Hills of rock легендарното игрище номер 5,
Коментари Харесай

Погром! Ето как изглежда игрище номер 5 след Hills of Rock

Две седмици след Hills of rock именитото игрище номер 5, на което първи стъпки във футбола са създали Георги Славков, Костадин Костадинов и Георги Димитров (Каубоя), тъне в бедност.

Нито футболното игрище, нито пистата за тичане са пригодни за тренировки. Тревната настилка не е възобновена, а тиня и локви посрещат пловдивчани още с прекрачването на вратата му. До образуването на гьолове се е стигнало след вчерашния дъжд и обстоятелството, че игрището беше оставено разорано, вместо да бъде възобновено там, където има нанесени вреди. Един от конусите, които се употребяват при подготовка, пък е строшен и стои зад футболната врата.

Макар и направена оборка по почистване на терена от отпадъците, към момента по земята се виждат грозни остатъци от вилнелите почитатели на рока. Вече 14 дни пропуснатите при почистването сламки пластмасови бутилки, бака от майонеза, дъски, найлон, счупено стъкло, стоят разхвърляни по игрището и скамейките. По терена се виждат още картонени опаковки, в които рокаджиите са носели чашите с бира, както и един потник, който евентуално е бил без дрехи в еуфорията и хвърлен. В непосредственост до местата за сядане може да бъде открит и строшен похлупак на кофа за отпадък, а в дребна междина на дърво стоят забити няколко неизползвани брошури.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР