Две съседни къщи са изгорели вчера в село Биркова, съобщават

...
Две съседни къщи са изгорели вчера в село Биркова, съобщават
Коментари Харесай

Голям пожар унищожи две къщи в Биркова

Две прилежащи къщи са изгорели през вчерашния ден в село Биркова, оповестяват от пресцентъра на полицията. Пожарът е избухнал рано сутринта. След приемане на сигнал към 6,00 часа неотложно към мястото са ориентирани два противопожарни автомобила и екипи от дежурната част във Велинград, които почнали да гасят.

Установено е, че огънят е тръгнал от помещение за запазване на дърва в една къща, от там е обхванал въпросната къща и прилежащата до нея. В потушаването на пламъците са се присъединили и горски чиновници с водоноски, както и доброволци, само че вредите са огромни.

След часове битка с пламъщите пожарът е угасен. Местни хора са почнали да оказват помощ на потърпевшите фамилии за почистване на изгорелите парчета. Обитателите на двете къщи обаче са останали без покрив над главата, без персонални документи и движимости, без облекла и евентуално ще се нуждаят от поддръжка, както и фамилиите от 6-те изгорели къщи в прилежащото село Кръстава.

Предстои оглед на местопроизшествието, уточняване размера на вредите, както и точната причина за възникването на случая.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР