Две почетни грамоти на Министерството на финансите - за най-много

...
Две почетни грамоти на Министерството на финансите - за най-много
Коментари Харесай

SG Експресбанк е закупила най-много ДЦК за шеста година

Две почетни грамоти на Министерството на финансите - за най-вече добити ДЦК и за закупил най-вече ДЦК за сметка на клиенти, заслужи „ Сосиете Женерал Експресбанк “ АД на обичайна в края на годината среща на емитента с първичните дилъри, която се състоя в отрасловото ведомство. Заместник-министър Маринела Петрова изрази признателност към участниците за приноса им в развиването на локалния дългов пазар и за виновното им и солидарното държание през годината.

Банката е закупила общо количество ДЦК в размер на 18,36% от целия пласиран размер на първичния пазар. Признанието се дължи най-много на дейния потребителски метод в работата на отдел „ Финансови пазари “ на банката към институционални и корпоративни клиенти.

"Отличието на Министерството на финансите е следващото доказателство за това, че Сосиете Женерал Експресбанк слага в центъра на своята активност грижата за клиентите ни и техните финанси. Щастливи сме от следващото влиятелно самопризнание за ефикасната активност на банката и нейните чиновници и в същото време признателен на целия екип за усърдието, което поставят в работата. Нашият деен клиентски-ориентиран метод донесе редица самопризнания на банката, както тази, по този начин и предходни години. Ние ще продължаваме да следваме и построяваме постоянни и дълготрайни партньорски връзки с нашите клиенти, тъй като имаме вяра, че точно този метод лежи в основата на всеки резистентен и постоянен бизнес ",сподели Калоян Масларски, съръководител на отдел Финансови пазари на Сосиете Женерал Експресбанк.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР