Две първокласни екшън ленти с участието на едни от най-обичаните

...
Две първокласни екшън ленти с участието на едни от най-обичаните
Коментари Харесай

Високо напрежение и адреналин в първата седмица на „Великият понеделник“

Две първокласни екшън ленти с присъединяване на едни от най-обичаните холивудски артисти ще премерят сили в първата седмица на „ Великият понеделник “. „ Джак Рийчър “ и „ Войната на Харт “ се изправят в оспорвана борба за любовта на феновете, а филмът, получил повече гласове на специфичния уебсайт, ще бъде излъчен в понеделник (4 юли) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първото предложение, което влиза в оспорвана конкуренцията, е „ Джак Рийчър “. В напрегнатия екшън, с присъединяване на Том Круз в основната мъжка роля, стрелец убива петима души и основава същински безпорядък в целия град.

Заподозреният упорства Джак Рийчър да се включи в следствието. След този миг стартира невероятна история, изпълнена с доста секрети и непредвидени обрати. Част от звездния каст в лентата от режисьора Кристофър Макуори стават актьорите Розамунд Пайк, Ричард Дженкинс, Дейвид Ойелоуо, Вернер Херцог и Робърт Дювал.
.
Военният екшън „ Войната на Харт “ е втората продукция, за която феновете на качественото кино могат дадат своя глас в първата седмица на „ Великият понеделник “. Когато полковник Макнамара (Брус Уилис) e хванат и затворен в немски пленнически лагер по време на Втората международна война, той е решен да продължи борбата.

След като в лагера е осъществено ликвидиране, благодарение на млад лейтенант (Колин Фарел), той провежда брилянтен и доста опасен скрит план против съперниците си.

От през днешния ден (27 юни) киноманите имат опцията да дадат своя глас в уеб страницата на „ Великият понеделник “ –, а настояща информация за филмите могат да открият на KINO NOVA.

Лентата, събрала по-голямо зрителско утвърждение, ще бъде излъчена в понеделник (4 юли) от 21:00 ч. Освен избора на филм в понеделник, обичайно всяка седмица гласуващите киномани в десетото издание на „ Великият понеделник “ ще могат да завоюват и атрактивни брандирани дарове.

В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „ Таро – колелото на ориста “.

Проследете най-интересното от емблематичната акция „ Великият понеделник “ по KINO NOVA на филмовия канал
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР