Две от най-темпераментните участнички в най-романтичното риалити Ергенът“ си партнират

...
Две от най-темпераментните участнички в най-романтичното риалити Ергенът“ си партнират
Коментари Харесай

Изкусителната Гергана от „Ергенът“ с голяма изненада… ВИДЕО

Две от най-темпераментните участнички в най-романтичното риалити „ Ергенът “ си партнират в „ Ти не си за мен “, а песента е седмият студиен план на Гери Стаменова, която с изключение на певица, е още модел и актриса.

Безспорно най-запомнящото присъединяване на Гери в тв ефир е това в най-романтичния формат на bTV. Освен като една от най-ярките участнички там, тя се изяви и като много умна и начетена, след безапелационната победа над останалите претендентки за сърцето на Виктор в игра, в която дамите отговаряха на въпроси от обща просвета и от областите литература, география и история на България.

„ Парчето е замислено и стартирано преди заминаването ми за „ Ергенът “, по време на присъединяване ми там живях с Ева в една стая и я поканих да взе участие в мой план. Когато се върнах в България довършихме работата по парчето и заснехме клипа. Песента няма съответно обръщение или обязаност с предаването, просто желаеме да зарадваме нашите почитатели с една друга ария, която съчетава поп и поп фолк музика “, споделя Гери, разкривайки процеса по основаване на „ Ти не си за мен “.

В парчето звучат и вокалите на поп фолк изпълнителя Наси, а във видеото Гергана танцува бели денс в особено основан за нея костюм.

Във видеото участие взима и Елвира, едно от девойките, които се надяваха Виктор да избере за спътница в живота, само че отпадна на по-ранен стадий от конкуренцията за сърцето му.

„ Първоначалната ми концепция за клипа беше друга. Той трябваше да демонстрира, по какъв начин един почитател ме преследва вманиачено, само че аз съм на женско празненство. После реших, че е по-добре да създадем момичешки клип, в който няма съответна история, а просто демонстрира по какъв начин се забавляваме с моите приятелки. Решихме да прибавим секси женски пердах с възглавници. Съвсем естествено признакът на реалитито, в което вземам участие е блестящо застъпен. Розата я има в доста от сцените “, прибавя още Гери.

Музиката на „ Ти не си за мен “ е дело на Яна Маринова (FGM), с която Гери работи и по текста дружно с Румен Борилов. Микс и мастърът са направени от Росен Стоев, а аранжимента е поверен на Йоан Николаев. За грима се е погрижила Бени Янакиева, а косите са дело на Ники Пергамов. Видеото е снимано от Electricity production и Борил Петров, а в натурален фон на женското празненство се трансформира президентският апартамент на хотел „ Маринела “./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР