Две от момичетата от ансамбъла - София Иванова, Камелия Петрова,

...
Две от момичетата от ансамбъла - София Иванова, Камелия Петрова,
Коментари Харесай

Ансамбълът: Голяма отговорност е да наследиш Диамантите

Две от девойките от ансамбъла - София Иванова, Камелия Петрова, бяха посетители на bTV броени часове, откакто завоюваха втората си купа от международното състезание в София. Момичетата на Весела Димитрова сграбчиха трофея в многобоя, а в неделя прибавиха и злато от съчетанието си с ленти и топки.

" Осмото място във финала на топки ни се отрази, само че нашите треньори вярно ни споделиха да го забравим по най-бързия метод и да се съсредоточим върху идващото и да стартираме изначало. Така и направихме ", сподели в студиото на " Тази заран " София. " Голяма отговорност е да наследиш Диамантите. Това ни стимулира още повече. Те ни демонстрират пътя, по който би трябвало да вървим ", добави Иванова, която се причисли към тима през февруари. " Един ден до момента в който си играех самостоятелните съчетания, госпожа Раева влезе в залата и госпожа Димитрова й сподели, че има потребност от мен. Това е сбъдната фантазия за мен. Споделих и с двете, че бих дала всичко да съм част от ансамбъла ", щастлива е гимнастичката.

" Олимпийските шампионки от Токио ни оказват помощ доста, дават ни препоръки. Пример са за нас. Научиха ни да сме тим, с цел да върви работата и да реализираме общите си цели ", добави на собствен ред Камелия Петрова. " До Париж няма да се отпуснем. Ще работим двойно повече, с цел да защитим името на България ", надъхана е тя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР