Две от големите футболни звезди в лицето на Златан Ибрахимович

...
Две от големите футболни звезди в лицето на Златан Ибрахимович
Коментари Харесай

Ибра и Бекъм се хванаха на уникален бас, сега всичко зависи от Швеция и Англия

Две от огромните футболни звезди в лицето на Златан Ибрахимович и Дейвид Бекъм обществено подписаха неповторим бас във връзка идния този следобяд четвъртфинален мач на Световното сред техните страни Швеция и Англия.

Всичко бе стартирано от ИБра, който разгласява фотография със свое единоборство против Бекс от 2001-а, а към него написа: " Хей, Дейвид Бекъм. Ако Англия победи, те поканвам на вечеря, където пожелаеш ти. Но в случай че Швеция победи, ще ми купиш каквото желая от Икеа, ок? "

Само че Бекъм имаше още по-добра концепция и отговори превъзходно на предизвикването: " Златан, в случай че Швеция победи, персонално аз ще те закарам до Икеа и ще ти купя всичко, от което се нуждаеш за своето имение в ЛА. Но в случай че Англия победи, желая да дойдеш на мач на Англия на " Уембли ", да носиш фланелка на Англия и да ядеш " фиш енд чипс " на полувремето... "

На Ибра пък не му трябваше дълго време и се съгласи на предизвикването. А кой ще завоюва облога ще разберем от дуела, който стартира в 17 часа българско време.

 Руски злобари се подиграха със съпругите на британските национали
" Английските футболни съпруги са най-грозното нещо на света "

Руски злобари се подиграха със съпругите на Джейми Варди и компания
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР