Две оферти на превозвачи за линията Кюстендил София са постъпили

...
Две оферти на превозвачи за линията Кюстендил София са постъпили
Коментари Харесай

Две оферти на превозвачи за линията Кюстендил София са постъпили в община Кюстендил

Две предложения на превозвачи за линията Кюстендил София са постъпили тази заран в община Кюстендил, те са на локална компания, съобщи кметът Петър Паунов.

„ Ако всичко е наред от 1 октомври всички линии ще бъдат обслужвани.Незабавно насочвам искане към регионална администрация, уповавам се, че ще им стигнат периодите до петък да издадат незабавна мярка, която е до 2 години.Тъй като публичната поръчка не е е завършила, постъпи тъжба от Асоциацията на превозвачите.Автобусите са сред 2003- 2007 година, съвременни, хубави рейсове. ”, разяснява кмета Петър Паунов.

От 1 октомври единствено курсът в 8 и 30 за София в събота и неделя няма да се извършва, останалите 6 курса от Кюстендил до София и назад ще се извършват в удобни и съвременни рейсове.

„ Благодарим на сътрудниците от регионална администрация, на регионалния шеф, който се ангажира оптимално бързо да се работи и оттук насетне се надяваме, има законова опция, няма да чакаме публичната поръчки и тези, които се пробват да я блокират.Временната мярка е до 2 години, тъй че ще подсигуряваме безвреден и спокоен транспорт ”, сподели още Паунов.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР