Две момичета са обвинили военен в блудство. Те твърдят, че

...
Две момичета са обвинили военен в блудство. Те твърдят, че
Коментари Харесай

Военен от Пловдивско се гаврил с две деца

Две девойки са обвинили боен в блудничество. Те настояват, че съседът им ги е опипвал, карал ги е да допират половите му органи и това се е случило неведнъж преди 4 години.

Веднъж даже участвал неговият наследник, който също бил подложен на „ медицински преглед” от татко си. Жертвите са дали смущаващи детайлности за гаврите като тази, че униформеният е обрязан и претърпял интервенция на тестис.

Едната от тийнейджърките е декларирала, че комшията я е преследвал и заплашвал и е опирал пушка в главата й, с цел да извършва перверзните му стремежи, написа в. „ 24 часа “. По сигнала на девойките е било формирано наказателно произвеждане, само че е прекъснато с претекста, че в показанията им има несъгласия и липсват задоволително доказателства за осъществено закононарушение.

Адвокатите на двете деца и родителите са обжалвали в пловдивския боен съд, който преди дни е върнал делото на прокуратурата. Според магистратите належащо е по-задълбочено следствие на обстоятелствата и разпит на хора, посочени от потърпевшите деца като очевидци, само че останали разпитани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР