Две момчета, които са помагали на полицията по време на

...
Две момчета, които са помагали на полицията по време на
Коментари Харесай

14-годишен помогнал на полицаите да задържат Мартин, уцелил го с камък

Две момчета, които са помагали на полицията по време на гражданския арест, описаха пред Нова телевизия какво знаят за арестувания за убийството на 7-годишното момиче в Сотиря.

" Аз, Андон, две момчета и едно момиче тръгнахме да го търсим нагоре по реката. Стигнахме до третата бара и започнахме да се връщаме. На връщане видяхме две коли на „ Гранична полиция ”. След секунди чухме по какъв начин един от органите на реда сподели: „ Стой, не мърдай! ”. Започнахме да го преследваме по черния път ”, описа 19-годишният Тихомир.

" Полицаите ни споделиха, в случай че го забележим да сигнализираме незабавно и да го подгоним. Той мина около мен и го замерих с едно дърво. Не можах да го улуча. Взех един камък и съумях да го уцеля. Всички служители на реда потеглиха след него. Органите на реда стреляха нагоре във въздуха и мисля, че веднъж го простреляха. Той се скри в една изоставена къща. Органите на реда влязоха и го заловиха ”, сподели още 14-годишният Андон. Той показа, че през годините двамата са имали дрязги.

Хората от селото настояват още, че търсеният е лежал в пандиза за обири. Свързват името му и с съдбовен случай, станал преди година. Мартин минавал около една от къщите във вилната зона, когато го подгонили кучетата пазачи, живещи в двора й. Собственикът на парцела се намесил и опитал да укроти животните. Те обаче се нахвърлили върху стопанина си и го нахапали до гибел. /nova tv
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР