Две медицински електрически легла получи като дарение Акушеро-гинекологичното отделение на

...
Две медицински електрически легла получи като дарение Акушеро-гинекологичното отделение на
Коментари Харесай

Ротарианци дариха родилни електрически легла на МБАЛ – Пазарджик

Две медицински електрически кревати получи като подаяние Акушеро-гинекологичното поделение на МБАЛ – Пазарджик. Дарителите са ротарианци от Пазарджик и Германия, оповестяват от болничното заведение. В дарението с одобрение „ Добре пристигнал, нов живот “ се включват Ротари клуб – Пазарджик и Ротаракт Пазарджик – Бесапара, както и немските Ротари клубове RC Hameln, RC Bad Pyrmont и RC Witten-Hohenstein. Общата стойност на дарените кревати е 6368 лева

„ Правим това подаяние за дамите, които раждат в Родилното поделение на регионалната болница. Искаме те да се усещат комфортно, когато раждат, и да посрещат с усмивка своите деца “, съобщи президентът на Ротари клуб – Пазарджик Петя Стоянова. Тя пожела в родилна зала на АГО да се раждат от ден на ден здрави бебета и изясни, че планът се осъществя под мотото на Ротари Интърнешънъл 2023-2024 и в осъществяване на идея „ Майчино и детско здраве “.

Родилното легло се употребява от майките преди, по време на раждането и след него. Леглата са оборудвани с съответни аксесоари и оферират на родилките опцията да реализират оптималното си състояние за раждане, изясни началникът на АГ отделението доктор Анна Геворгян. Тя изрече голямата си признателност към донорите и им връчи благодарствено писмо от управлението на болничното заведение. С него изпълнителният шеф доктор Красимир Темнилов благодари за следващото подаяние на Ротари клубовете от Пазарджик и Германия.

„ Благодарим за този доблестен жест на доброта и съпричастност. Благодарим Ви, че вършиме света по-добър. Продължавайте да бъдете образец за всички с положителните си каузи. Бъдете здрави и благословени! “, написа в благодарственото писмо.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР