Две жени останаха разочаровани от мечтаното място за сватба, след

...
Две жени останаха разочаровани от мечтаното място за сватба, след
Коментари Харесай

Лесбийска двойка започва да „плаче истерично“, след като отвори имейл от мечтаното място за сватба

Две дами останаха разочаровани от мечтаното място за женитба, откакто притежателите обясниха на лесбийската двойка, че еднополовите бракове са срещу религиозните им вярвания.

Учителката в предучилищна възраст Али Уоги призна, че е останала обляна в сълзи, откакто плевнята в Канзас, в която се е надявала да се ожени за годеницата си Джесика Робинсън, към този момент не е била алтернатива, откакто виновните хора ясно показаха възприятията си. Двамата посетиха обекта в Грейс Хил, Нютон, в неделя и бяха подготвени да платят депозита неотложно, откакто обиколиха „ красивия “ хамбар, само че нещата бързо се обърнаха, когато изпратиха имейл до мястото за заплащане.

Тя получи имейл от съсобственика на заведението, в който се споделя, че желае „ отворена и почтена линия на връзка “. Али разгласява имейла на страницата си във Фейсбук, който гласи: „ Ако решите, че нашата плевня е мястото, което желаете за вашата женитба, ние научихме, че е най-справедливо към вас да знаете кои сме ние и къде е сърцето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР