Две изключително красиви жени на възраст 20-30 години, с дълги

...
Две изключително красиви жени на възраст 20-30 години, с дълги
Коментари Харесай

Англия пропищя от Крадлите на ролекси. Кои са двете красавици?

Две извънредно красиви дами на възраст 20-30 години, с дълги тъмни коси и източноевропейски акцент съумяват с хитра скица да откраднат скъпи часовници на десетки богати възрастни англичани, написа Дейли мейл.

Бандата им е наречена " Крадрите на ролекси ", тъй като сортират богаташи, които носят на ръката си влиятелната швейцарска марка.

До този миг са ограбени над 14 мъже на напреднала възраст, които живеят сами в южната част на Англия

Двете крадли деликатно избират целите си. Влизат в къщите им като се показват за членове на благотворителна организация, която набира подписи за петиции, които са надълбоко хуманни и екологични.

Докато едната беседва с мъжа и го моли да подпише подправената подписка, другата издебва миг, в който изобретателно краде часовника.

Ето описа на един от пострадалите Алън Брюс:

" Подписвах петицията с лявата ръка, на която имах часовник Ролекс. След това една от девойките ме прегърна, с цел да ми благодари, че се причислявам към петицията си. Когато затворих вратата, разбрах, че часовника ми го няма. Те обаче се бяха изпарили крепко пушек, "

Стойността на откраднатия часовник бил 14 000 паунда. Мъжът ги определил като " висококвалифицирани " обирджии, които евентуално са част от по-голяма тайфа.

По същото време аналогични обири са станали на паркинга на прочут голф клуб. Потърпевшите били мъже над 70 годишна възраст.

Кражбите почнали от предходната година, когато изпищяли четирима възрастни богати мъже.

Полиция към този момент не съумява да хване крадлите, само че общително напомнили на господата да не си носят часовниците, изключително на публични места. И да се отнасят с съмнение към напористи млади дами.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР