Две Instagram инфлуенсърки са заплашени от депортация заради експеримент за

...
Две Instagram инфлуенсърки са заплашени от депортация заради експеримент за
Коментари Харесай

Инфлуенсърска наглост: Депортират Instagram звезди, след като погазиха жестоко COVID мерки

Две Instagram инфлуенсърки са застрашени от депортация поради опит за обществените мрежи, който си направиха в Бали. 

Джош Палър Лин и Лея Си разгласиха видео в Instagram, на което се вижда по какъв начин се разхождат из остров Бали, като вместо наложителната маска на лицето, те в действителност са си нарисували такава. Става въпрос за напълно същинска синя и бяла багра. 

Виж още: Тийн сензацията Изи: единствено на 20, с 3 издадени книги, войска от почитатели, а към този момент и със личен подкаст! 

От видеото се вижда, че номерът с боята работи, когато инфлуенсърите се пробват да влязат в мол - защитата ги пуска, само че пък посетителите на комерсиалния обект им хвърлят повече от странни погледи. 

Виж още: Тийн любимката Лидия стана на 20, изненадаха я с шампанско и десетки балони 

Историята обаче демонстрира, че да се снимат и разгласяват тези фрагменти не е добра концепция, в случай че желаят да останат неразкрити. Всъщност видеото става вайръл и през днешния ден двете инфлуенсърки са застрашени от депортиране. Индонезийските управляващи оповестиха, че паспортите на двете девойки са конфискувани и скоро ще изоставен страната. 

Виж още: Това Тита ли е? Певицата с неповторима промяна, почитателите не я познаха

Междувременно обаче стана ясно, че и защитата на мола ще понесе последствия за това, че е пуснал инфлуенсърките в комерсиалния обект без маски. " Те не просто нарушават разпоредбите, само че и съзнателно предизвикат, тъй че е редно да бъдат глобени съществено ", е мнението на прокуратурата.

След целия този звук Джош Палър Лин и Лея Си разгласиха ново видео. В него те се извиняват за дейностите си и изясняват, че не са желали да покажат пренебрежение към локалните закони. Опитвали се просто да забавляват хората. 

Изображение: https://www.instagram.com/niluhdjelantik/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР