Две години щастлив живот като съпрузи празнуват Венсан Касел и

...
Две години щастлив живот като съпрузи празнуват Венсан Касел и
Коментари Харесай

Венсан Касел и Тина Кунаки празнуват годишнина - slava.bg

Две години благополучен живот като съпрузи честват Венсан Касел и Тина Кунаки. Двойката, която подписа брак на 24 август 2019-а, към този момент се радва на своето дете - момиченце.

"Не знаех на какъв брой години беше, когато я срещнах. На другия ден тя ми сподели и бях малко сюрпризиран. Но си помислих: е, по този начин да бъде ", споделя френският артист за запознанството си с модела.

Тези дни някогашният брачен партньор на Моника Белучи се отдаде на водни спортове. Карайки сърф в морето и гмуркайки се, той сподели новата си татуировка, която е отдадена на неговата обичана жена. Той е избрал да си направи анимационното копие на Тина на левия си бицепс.

Картинката е същата като тази на профила на брачната половинка му в Instagram.

"Не можеш да избереш в кого да се влюбиш ", споделя 53-годишният Касел, който е споделил обща фотография с жена си от морето. На нея двамата се целуват, като тя е по бански, а той носи акваланг.

През април тази година Венсан Касел и Тина Кунаки станаха родители. Тогава се роди дъщеричката им, която кръстиха с ексцентричното име Амазони. Те към момента крият бебето от папараците и не показвта негови фотоси в профилите си.

Актьорът и моделът се появиха обществено за първи път в края на 2016 година Две години по-късно двамата се венчаха.

"Струва ми се, че направих всичко, което трябваше да направя: бях женен и възпитах две прелестни дъщери. Взех решение да съм свободен и това бе в действителност занимателно. Но след време почувствах, че животът ми е празен ", споделя Касел в изявление за Vantiy Fair, споделяйки, че желал да бъде с Тина, въпреки и тя да е с 30-години по-млада от него.

"Той е благородник, доста е деликатен с мен, доста образован, надарен, секси, забавен и занимателен... ", споделя от своя страна Кунаки.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР