Две фатални дами, бандит, Аквамен и… двама с червените екипи

...
Две фатални дами, бандит, Аквамен и… двама с червените екипи
Коментари Харесай

Лакомство или пакост? Вижте кои участници от „Игри на волята“ вдигнаха щур купон за Хелоуин

Две съдбовни дами, престъпник, Аквамен и… двама с алените екипи на Непобедимите. Ще ги познаете ли? 

Зад занимателните костюми се крият Мирела, Габриела и Стратимир от трети сезон, Георги, Генчо и Аспарух, а мотивът е празненството за Хелоуин , което самият Генчо провежда този уикенд в дома си в Харманли. Явно земеделецът поддържа другарски връзки с хубавицата от жълтия тим, до момента в който от неговия личен изненадващо участваха единствено двама играчи. 
                             

Въпреки че Генчо и Алекса очевидно се схващат след обединяването на племената и спор посред им към този момент не се е заформил, на запитването на собствен обожател дали поддържа връзка с Алекса и Елица, Генчо е дал отговор „ Не бих казал… “. „ Само Алекса липсва (знаете защо) “ гласи един от мненията под фотографията от празненството. 
                             

От фотосите и сторитата в Instagram виждаме, че компанията си е изкарала сносно, а на идващия ден са траяли с разходки из покрайнината и фотоси по залез слънце. 
                             

В днешния епизод следва да разберем дали при Непобедимите няма в действителност да настъпи разкол , откакто саботажът на Мани и Фейгин беше оголен предходната седмица, а двата тима бяха разочаровани да схванат, че и двете са с имунитет на номинационните препоръки.

► 

Дали обаче и тази седмица ще минат сред капките или ще бъдат идващите „ бушони “ и дали Генчо ще успее да притегли Алекса и Виктория на своя страна? Гледайте от 21:00 по NOVA! 
                             

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР