Две деца са нападнали и били с бокс снощи 9-годишно

...
Две деца са нападнали и били с бокс снощи 9-годишно
Коментари Харесай

Деца пребиха зверски с бокс 9-годишно момченце във Варна

Две деца са нападнали и били с бокс нощес 9-годишно момченце от Варна. За това алармираха родителите на детето. Те са подали сигнал в полицията за случая.

" Те освен, че са го нападнали, само че когато е паднал разплакан, те траяли да го бият, до момента в който инцидентен минувач не се намесил ", споделя майката на момченцето Зорница Атанасова. 

Инцидентът станал нощес в към 19 часа в двора на учебно заведение " Антон Страшимиров ", написа " Петел бг ". Щом инцидентният мъж се развикал за помощ, с цел да избави нападнатото дете, децата изчезнали неотложно. Бащата на момчето незабавно подал сигнал на 112. Само след минути полицейски екип бил на мястото. 

По думите на майката децата са брат и сестра от разбъркан брак и се разграничават образно, поради което постоянно другите деца им се подиграват, което натрупва експанзия у тях.

" Познаваме тези деца. Живеят в кв. Младост. Братче и сестриче са. Гледа ги баба им. Но тя е стара жена, към този момент евентуално не съумява да се оправя с тях, не знам. Може би са натрупали доста яд, доста болежка от това, че родителите им са ги изоставили, че другите деца ги подиграват. Убедена съм, че имат потребност от помощ. Ако през днешния ден на тази възраст са толкоз жестоки към момчето ми, а и към доста други деца, които тормозят, какво ще стане след няколко години, до каква степен ще ескалира експанзията им? От друга страна, въпреки да съчувствам на болката им, не моето дете би трябвало да им пада жертва. За страдание такива гаври и побои не се случват за първи път. Много родители от квартала, чиито деца са били тяхна жертва, ги знаят. Просто до момента никой не е подал сигнал за държанието им, на никого не му се занимава ", споделя Атанасова. 

И споделя, че от родители на други пострадали деца знае, че експанзията, която брата и сестра му демонстрират, постоянно е ориентирана към по-малки деца. " И това не е всичко. Те не просто бият, замерват с камъни даже едвам проходили дечица, само че и вършат клипчета с телефоните си на действията ", споделя още дамата.

В последна сметка, идването на полицията, води до някакъв резултат. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Освен това родителите са подали сигнал и в отдел " Закрила на детето ", откъдето се чака да бъде направена инспекция на случая на място.  

" Много бихме желали да срещнем още веднъж оня инцидентен човек, който се намеси, който не извърна взор от ставащото, който избави детето ни от гнева и ударите на тези деца. Бихме желали да му благодарим за човечността и добрината ", разясняват още родителите. 

А какво е положението на 9-годишното момче? - то се опасява. Оказва се, че не за първи път се сблъсква с нападателните деца. " Снощи не се наложи да повеждам сина си на доктор, само че цяла нощ го следих. Днес за всеки случай ще отидем за ехографски обзор при персоналния доктор ", уточни майката. Но споделя, че детето й се опасява да излезе и кошмарът още веднъж да се повтори. 

" Зверство! Бокс! Малки деца с толкоз експанзия в себе си! Трябва да се направи нещо, наложително е нужна интервенция ", приключва описа си Атанасова. 

Но още веднъж си спомня за добрината на индивида, който не е извърнал очи и не е разрешил да се случи нещо още по-страшно. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР